dissabte, 22 de novembre del 2008

El lugar más bonito del mundo


Autora; ANN CAMERON.

EDITORIAL; ALFAGUARA

Aquest llibre parla d’un noi pobre de Guatemala que vivia amb la seva mare a casa de la seva àvia i que a vegades sortia amb la seva mare per les nits a passejar. Un dia es van trobar a un home que tenia la seva pròpia casa però la casa era una habitació i un menjador petit. Aquell home es volia casar amb la mare del nen i així sempre quan anava a passejar amb la seva mare se’l trobaven pel camí.

Voleu continuar la història?
Dons haureu de reservar un llibre del lugar mas bonito del mundo a la biblioteca de l’escola ANXANETA!


Jo recomano aquest llibre per tothom i sobre tot per la gent que li agrada contes de tristesa. És força agradable i fins i tot l’última part del conte perquè es la part més bonica de la història, en canvi, la primera part és de tristesa.

El recomana la

Imane de 6è A de l'escola Anxaneta

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Imane jo crec que es el millor llibre que He llegit mai i sóc jo la que te l'ha recomenat. Crec que t'ha agradat molt, a mi tambe i m'ha agradat que hagis fet un comentari a la guep. Per això m'agrada la guep de l'anxaneta perque tots els llibres que m'agraden els pots penjar a la guep un petonet

FATIMA DOUIAB HARIFA 6ÉA

Guida Al·lès ha dit...

M'ha semblat que aquest comentari estava molt ben escrit. Felicitats a l'autora. Si no et sap greu l'he enllaçat al següent bloc: http://recursoseducacionintercultural.wikispaces.com/Diversitat+intercultural
Has de clicar allà on posa GUATEMALA.
Gràcies.
Guida.
Una mestra de Barcelona

Anònim ha dit...

Imane quina sort que tens!! jeje, t'ha comentat una mestra, la Guida per no faltar al respecte, però jo crec que sí, es un bon comentari, i potser me'l llegeixo.

Adeu i fins un altre!!

Jordi Núñez Segura, Escola Anxaneta 6è "a"

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim