dijous, 27 de novembre del 2008

Ca l‘horror


Va d’un nen que te els seus pares malalts i ha d' anar a viure amb els oncles del seu pare. El noi es diu Eddmun però tots li diuen Eddie i no sap el que li espera perquè els oncles son bojos. Li passen moltes coses fins i tot va a parar en un orfenat. "Ca l’horror" és molt divertit. El final jo me l’esperava molt diferent . Hi ha un tros que posa “si us hi fixeu encara no he dit mentrestant” i després diu “mentrestant” . El tros que menys m’ha agradat a estat quan l’ Eddie estava a l’orfenat de sant Hordi per a orfes agraïts perquè m’avorria una mica.

Sara Martí Juanola

5è B Escola Anxaneta

4 comentaris:

anxaneta ha dit...

Sara,tenim gustos molt diferents,a mi el llibre de CA L' HORROR no m'ha agradat gens.No ho se putser m'agraden més els romantics.

MARINA LOPEZ 5E A

Anònim ha dit...

Marina soc la Sara i potser tu no t'agraden aquest tipu de llibres pero a mi si que m'ha agradat per aixo he fet una critica.

Anònim ha dit...

Jordi Núñez Segura 6è "a":

A mi aquest llibre m'ha agradat molt, i es què ja m'he l'he llegit, es un bon llibre i set pasa el temps rapid. A mi em va agradar molt cuan el vaig llegir i justament també anava a 5è, jeje.
Adeu i fins un altre!

Anònim ha dit...

Hola soc n'Alberto y aquest llibre lla me el llegit fins i tot 10 vegades es mol interesant,
molt entretengut i molt com algun diuen wai el temps es pasa volant el que tambe esta mol bé es (El Petit Vampir)de na Angela Sommer-Bodenburg i del editorial Alfaguara molt conegut.Aquest llibre mel llegit en castella aqui teniu el resumen per algu que el vulgui La obra trata de la amistad entre el niño humano Anton y el niño vampiro Rüdiger. Anton vive inquietantes aventuras entre los vampiros, acompañado por Rüdiger, que suele visitarle apareciendo inesperadamente en el alféizar de su ventana. Una de las dificultades a las que se enfrentan es la de tratar de evitar que los padres de Anton lleguen a enterarse de que Rüdiger es un vampiro.

Anton va conociendo cada vez a más miembros de la familia de Rüdiger, como la hermana pequeña Anna y el hermano mayor Lumpi. También vive emocionantes vuelos nocturnos con la capa que le presta su amigo, y pronto se familiariza con los problemas que tienen que afrontar los vampiros: el ajo, el tener que hacer la mudanza con un ataúd o el sufrir la persecución del cazador de vampiros Geiermeier.

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim