dimecres, 3 de desembre del 2008

En Bermúdez recomana

La col·lecció de l'inspector Sito; un detectiu famosíssim que no seria res sense el seu ajudant, en Mai-tinc-po, un autèntic especialista a resoldre els misteris més difícils. A mi el que més m'agrada són les bajanades d'en Sito: sempre està pensant en menjar! el que m'estranya és que el capità Tronada, el seu cap, encara li encarregui algun assumpte!
Si voleu veure tots els títols de la col·lecció podeu clicar aquí

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc l'Adria Font de 3rB de l'escola Anxaneta i estic d'acord amb el que dius perquè aquest llibre m'ha agradat molt

Anònim ha dit...

Hola soc la roser marti palomera de 4tA de l'escola anxaneta i jo tembe trobo que el conte de l'inspector Sito es molt divertit. El inspector Sito i i en Mai-tinc-po no sasemblan gens un a l'atre pero el final s'timan un a l'atre.

Anònim ha dit...

Hola soc la Roser marti palomera de 4tA de l'escola anxaneta jo tembe trobo que es dibertit. El principi el inspector Sito i en Mai-tinc-po no s'abenen gens pero el final es volen en bogeria.

Unknown ha dit...

hola soc en pau i tinc 7 aanys i soc un fan de l'inspector sito,magradaria revre més informació de les seves lupes (les de l'inspector, no les teves) a paolomateu@gmail.com

Unknown ha dit...

hola soc en joan mateu i tinc 7 anys,soc un fan de l'inspector sito m'agradaria revre mes informació de les lupes de l'inspector golafre a: paolomateu@gmail.com

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim