dimarts, 27 de gener del 2009

Bermúdez, de nou!

Salut i rom , companys de lectures!
Avui amb la tripulació parlàvem de llibres on surten colles de nois i noies que resolen misteris: els més vells de la tropa recordaven els llibres d'una autora famosa que es deia Enid Blyton i confessaven com n'estaven d'enganxats amb el club dels set secrets o amb el grup de "Los cinco".
Els més joves deien que aquests llibres estaven passsats de moda i que no es podien comparar amb els llibres de la Penya dels tigres, els dels Quatre amics i mig o els dels Tres i un papagai. Alguns s'ho escoltaven amb un cert aire de menyspreu i opinaven que aquests no eren els millors llibres d'aventures sinó que n'hi havia de molt millors.
Tot plegat ha estat una bona polèmica que ha durat fins que el grumet ha cridat Terra a la vista! i el que ha passat després no us ho explico.
Us agraden a vosaltres els llibres amb colles de nois i noies que passen aventures? Quin són els vostres preferits?
Salut i rom i fins la propera!

(Missatge pels de 3r de l'escola Anxaneta:
el capità Barruf! Quin passerell! no us cregueu res del que us explica; el dia que vam assaltar el seu vaixell es cagava a les calces i així li va anar! Vaja un personatge! Així que ara s'ha convertit en un fantasma que ronda per les terres dels germans Rucasse... si que ha caigut baix!)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

noi primer de tot em caus fatal peque tens el meu cognom i segona els llibres que has recomanat no els llegeix ni deu ,la veritat estan passats de moda igual que tu.
Max Bermudez 5èB

Anònim ha dit...

E nen para de copiar els noms que ningu de nosaltres te em copiat el nom i molt menys amb Bermúdez, copion para de copiar noms, i millor escriu el teu nom i el de la teva escola vale?¿

Edison .

anxaneta

Anònim ha dit...

si es veritat el que diu en Max!!
no està bé copiar els cognoms dels altres així que pensa amb això.


Anna

Anònim ha dit...

qui ets? per què t'ocultes entre la gent. es una mica avorritque no poguem beure la teva identidat adeu espero algu nou de tu.

nadia 3rB

Anònim ha dit...

qui ets? per què t'ocultes entre la gent? És una mica avorrit que no poguem veure la teva identidat. Adéu! espero algo nou de tu.

Nadia 3rB

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim