divendres, 6 de febrer del 2009

Antibarbis: Pixapins i Companyia

Autor: Mercè Anguera

Editorial: La Galera

Les “ANTIBARBIS” són unes nenes molt mogudes; no paren de moure’s: són molt trapelles.
La Marta, l’Eli i la Noa són les petites antibarbis. En aquest llibre estan en mig de un embús : tothom havia marxar de vacances de Setmana Santa.
La Marta ha convidat a l’Eli i la Noa a passar les vacances a Rasclets on vivia la seva àvi ja que la Marta ha dit que necessiten viure una mica a la natura per a respirar aire pur....
On van les antibarbis la tranquil·litat desapareix com si fos art de encantaments
Jo crec que las antibarbis estan molt bé: tenen molt de caràcter i em recorden a la meva companya Berta i això m’ agrada molt.
Les antibarbis deuen tenir uns 10 anys, bé, quasi de la mateixa edat que nosaltres,
Encara són petitones peró molt són entremaliades. Per la seva cara sembla que siguin les nenes més bones del món peró en veritat són més entremeliades que en Martí de la meva clase de 6èA.
Bé, és una petita brometa per en Martí de la meva classe i amb perdó crec que és veritat perquè si sabeu qui és en Martí em donareu la raó.
Bé, acabem de bromes pesades i centrem-nos en las antibarbis. La Noa és la més esverada; no para mai, l’Eli és la més tranquil·la de totes i la Marta és la que no és ni entremaliada ni la nena més bona del mon és normaleta diguem com en Biel Mayans de la classe de 6éa de l’ escola anxaneta.
Las antibarbis tenen 5 llibres el de pixapins i companyia,no fotis marta......etc.

Fatima Douiab Harifa 6éa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim