dimecres, 18 de febrer del 2009


salut i rom , companys de lectures!
Un regalet per als enfadats: he descobert en un bagul al fons dela bodega un puzzle que de tan i tan gastat que està pels aires dels alisis i per la salabror de la mar ha quedat completament en blanc. Però els més espavilats són capaços de resoldre'l! Això sí! cada cop és més difícil! clique, cliqueu aquí sota!



per cert m'han demanat que posem rumb cap a l'illa Kirrin. Algú sap per on para això? Podeu enviar-me un missatge per orientar-nos? pot ser dins d'una ampolla o a la nostra adreça bermudez1515@gmail.com

(resposta per a la Sara i la Júlia: "salut i rom" és la manera com ens saludem els vells i famosos pirates quan ens trobem en les reunions a la taverna: hi som sempre John Silver, Barbanegra, Rackham el Roig, Garrapata, Henry Morgan, el capità Ganxo... fins i tot de vegades hi deixem venir Jack Sparrow i el capità Barruf que s'ho mira de lluny!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Bermudes torneM a ser nosaltres la Júlia i la Sara i et volem informar de que tenim una amiga que es diu Nadia i li agradA en Jack Sparrow. Ja li pots informar a el teu amic Jack Sparrow. I també a la biblioteca amb en Martí ens estem llegint el llibre del Capita Barruf i de moment ens està agradant molt. SARA I JÚLIA 3R B.

Anònim ha dit...

Bermudez jo soc en Nil de 3rB pero encara no entenc qui ets es que com tens la foto d'en Jack Sparrow pero la diferencia es que tens la cara tapada.Et vui dedicar un embervossament es aquest.

Quan m'ajopia
codonys collia,
quan m'aixecava
codonys agafava.

ara vui que tal memoritsis de memoria.

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim