dilluns, 9 de febrer del 2009

resposta a un parell de comentaris


Home, Max Bermúdez , sembla que estàs enfadat; ni que fossis l'únic Bermúdez que hi ha al món. Aclariré, doncs que el meu nom és Juan Bermúdez i que vaig néixer un 18 de gener de l'any 1474.
La meva història sembla treta d'una novel·la d'aventures, d'aquelles que posen la pell de gallina: una barreja de Robinson Crusoe, de l'Illa del tresor o de qualsevol història dels pirates del Carib o de Sandokan. Amb 18 anys ja vaig acompanyar Cristòfor Colom en el viatge que el va portar a descobrir les Índies (Amèrica en dieu ara). No explicaré ara les meves batalletes però ¿us ho creureu si us ho explico que vaig naufragar en una illa infernal, que els meus mariners van batejar amb el nom de l'illa dels dimonis pels sorolls misteriosos que s'hi sentien? Us penseu que és "trola"? Pregunteu , pregunteu als habitants de les Illes Bermudes, les illes que porten el meu nom. Unes illes en forma de triangle i que són famoses per les desaparicions que s'hi produeixen des de fa segles.
En fi, espero que aquestes explicacions aclareixin alguns detalls de la meva personalitat. Com tu, Max Bermúdez de 5è B, com tots vosaltres amics del triangle de les lectures sóc amant dels móns misteriosos i de les bones novel·les. Espero que ens trobem per aquí molt sovint.
Salut i rom!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc en Max Bermúdez, m'has deixat impressionat perquè m'has contestat d'una manera molt fina.però aclareix-me una cosa: ets un adult o un nen?, jo crec que ets un adult ,sospito d'això per la manera que enraones.I crec que el bloc de lectura és per nens, no per adults. "salut i rom"

Max

Anònim ha dit...

Hola,Bermudes. Som la Júlia i la Sara de 3rB.I et volem fer una pregunta. Per què sempre dius salut i rom? adéu de part de la Júlia i la Sara

SALUT I ROM !!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Bermudez soc jo: la Fatima se 6é a Per què no ens ensenyes la teva cara? Ens pots deixar un missatge amb la teva veu? crec que estaria bé. adéu i gràcies per la teva atenció

Anònim ha dit...

hola som en pau i en nil et volem preguntar el cognom.

Bermúdez ha dit...

ja ho he dit: Em dic Juan Bermúdez i sóc un mariner espanyol amant de les aventures i gran afeccionat a la lectura.

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim