dilluns, 16 de març del 2009

Antibarbis: Pixapins i companyia


Són tres amigues que tenen un grup que es diu antibarbis, i el llibre que us presentaré és Pixapins i companyia.

El llibre de les antibarbis és molt fàcil per llegir i per entendre és una mica més difícil; el llibre és molt prim, només té una sola història, i no té dibuixos.

La Marta és...
Pèl-roja,i du ulleres, és alta i molt, molt xerraire. Viu amb l’àvia, els pares, l’Helena la seva germana gran i l’Andreu el seu germà petit tot just un nadó.

La Nao és...
Té els cabells negres i molt llisos. La cara és molt rodoneta, i els peus més petits de la seva família, té els ulls de xineta, la Marta i l’Eli diuen que és una mica mimada, una mica no, molt.

L’Eli és...
Més aviat baixeta i té els cabells castanys i no els té ni molt curts ni molt llargs, té el nas molt petit i també el té ple de pigues, i és super intel·ligent i li agrada estudiar. La Marta i la Nao no ho entenen gaire però ja els va bé tenir una nena intel·ligent en el grup. Els pares de l’Eli estan separats i ella alguns dies està amb la seva mare i alguns dies amb el seu pare.
La marta, l’Eli i la Nao són les antibarbis: totes per una i una per totes


Alba Bonamusa Boix 4tb escola Anxaneta

1 comentaris:

bib anxaneta ha dit...

Hola Alba sóc la Roser de l'escola Anxaneta de 4tA. A mi també m'agraden molt les antibarbis. Jo tinc un llibre a casa que també es de les antibarbis. Trobo que són molt divertides i que tenen molta personalitat. Adeu i fins una altra

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim