dijous, 19 de març del 2009


Des de dalt de la cofa he observat amb gran plaer com s’incorporen al bloc nois i noies de les escoles Camí del Mig i Tomàs Viñas. A veure si entre tots naveguem amb èxit pel mar de les lectures, un mar més tranquil i agradable que els mars que he solcat al llarg de la meva vida d’aventures. (cliqueu aquí si voleu saber detalls de la meva vida)
Dels llibres que heu comentat m’apunto especialment un llibre que recomanen nois i noies de 6è i que es diu Habitació 13 i aquesta col·lecció del detectiu Puzle. Estan bé els llibres de detectius: n’hi havia un de molt famós que es deia Sherlock Holmes i el seu company es deia... es deia... ves!ARA NO ME'N RECORDO! (algú m’ajuda?) I Hercules Poirot i l’inspector Maigret i més moderns els Dupond i Dupont, l'inspector Gadget i en Conan... I... en sabeu més?
Per cert! ahir es va morir el cuiner del vaixell i diuen que es va suicidar perquè la tripulació li criticava les croquetes, però jo no ho acabo de veure clar: vull investigar –ho una mica. Me’n vaig a interrogar alguns testimonis Us mantindré informats!

p.d. Nois de l'Anxaneta! A veure si milloreu la qualitat dels vostres vídeos!

3 comentaris:

bib anxaneta ha dit...

Crec q parlo per tots els de la classe.....
FALTA UNA SETMANA PER ANAR-NOS DE VIATGE!!!!!!!
INTENTAREM PASSAR-NOS PEL BLOG QUAN ESTIGUEM A MALLORCA...JEJEJEJEJE!! QUE Bé QUE ESTAREM A MALLORCA AMB UN HOTEL QUASI DE LUXE.....

BUENO DESITGEU-NOS BONA SORT!!!!!!!

LUCAS GIMENEZ 6è B

bib anxaneta ha dit...

Que segueixi així i a veure si més gent es va incorporant:)

pol catena

Anònim ha dit...

JO M'HE LLEGIT EL LLIBRE DE "HABITACIÒ 13" I M'HA AGRADAT MOLT.

ANNA PONS 6éA

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim