dimarts, 21 d’abril del 2009

La meva àvia és africana


Autora: Annelies schwarz
Editorial: Edelvives
Col·leccio: Ala delta

Està molt bé aquest llibre. És interessant. Et pot ajudar a entendre moltes coses de la vida dels altres.
Aquest llibre tracta d'una nena que és d'un altre país, d'Àfrica. Ella està encantada amb la seva amiga. És la seva millor amiga. Aquesta nena vivia a Alemanya i la seva amiga Flo també. Sempre estaven juntes, on les veiessis, que si al parc, que si a la platja...Entre les dues nenes hi ha alguna cosa de diferent (no era el color de la pell, ni els cabells, ni les mans...sinó que tenien alguna cosa diferent).
A quasi tot el món heu vist algú que tingui un amic/ga d'un altre país? Jo sí i això passa molt. Un dia la seva àvia li va enviar una caixa amb unes samarretes de flors, una tortuga i uns passatges per anar a veure-la. Li va regalar una samarreta a la Flo i hi havia una carta dient-li que si venia de viatge. La Flo volia conèixer l'àvia de la seva amiga, n'havia sentit a parlar tant!
Una setmana després se n'anaven de viatge. En arribar, la Flo se sent estranya pel color de la pell i l'africana li explicava com se sent ella a Alemanya. Total que a l'Àfrica la Flo aprèn coses noves, altres cultuires...
Aquest llibre és com si diguéssim realista.
M'agrada molt. Jo el recomano
El contre és a partir de 10 anys.

Lucas Giménez 6è B escola Anxaneta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim