dijous, 27 de novembre del 2008

Ca l‘horror


Va d’un nen que te els seus pares malalts i ha d' anar a viure amb els oncles del seu pare. El noi es diu Eddmun però tots li diuen Eddie i no sap el que li espera perquè els oncles son bojos. Li passen moltes coses fins i tot va a parar en un orfenat. "Ca l’horror" és molt divertit. El final jo me l’esperava molt diferent . Hi ha un tros que posa “si us hi fixeu encara no he dit mentrestant” i després diu “mentrestant” . El tros que menys m’ha agradat a estat quan l’ Eddie estava a l’orfenat de sant Hordi per a orfes agraïts perquè m’avorria una mica.

Sara Martí Juanola

5è B Escola Anxaneta

dimecres, 26 de novembre del 2008

Hola, sóc en Bermúdez.





Sentireu parlar de mi; però de moment seguiu aquest enllaç

http://www.super3.cat/psuper3/sp3Item.jsp?idint=3752&item=media&seccio=media

dimarts, 25 de novembre del 2008

Isona: una nova vida a Ventdelplà


Autora: Laia Aguilar

Va d’una noia que els seus pares tenen problemes i la mare i els fills van a viure a un altre poble. La protagonista es diu Isona, el seu germà Biel la mare Teresa i el pare Damià el novio Martí el pare d’en Martí David la mare Marga i la criada Nuri.
Tots els protagonistes m’han agradat igual.

Tot el llibre està molt bé i és molt divertit perquè t’explica una vida íntima, però hi ha una cosa dolenta: que diu paraules “pornos”.
L’escena més divertida és quan el seu germà, en Biel, li fa la guitza, perquè et recorda el teu germà petit que també ho fa.

És original; jo no m’he llegit cap llibre igual com aquest.
És molt interessant, hi ha dies que estàs clavada llegint. Hi hagut moments inesperats.

A mi m’ha agradat aquest llibre perquè és realista. Agradarà a les persones que els agraden llegir coses que passen a la realitat. A la vida real poden passar coses com aquest llibre perquè a la tele veiem cada dia maltractaments, segrestos, robatoris, etc,...
Et fa veure que la vida de l’humà pot ser molt diferent de la de les altres persones.


Anna Pons 6è A

dilluns, 24 de novembre del 2008

Sorpresa!

Encara no hem nascut com qui diu i ja ens recomanen! Gràcies, escola de la Immaculada Concepció d'Horta. Intentarem estar a l'alçada!
http://blocs.xtec.cat/primariaic/

El suelo del ruiseñor


Autor: Lian hearn
Editorial: Alfaguara
Colecció: Leyendas de los Otori


Es la historia d’un noi a l’edat mitjana, que un dia se’n va al bosc i quan torna al seu poble esta incendiat, troba al seu padrastre mort, comença a córrer i el persegueixen fins que topa amb un home alt i robust que el protegeix. A partir d’aquí comencen una vida junts, en guerra entre clans, que són el: Clan Tohan, clan Otori, Ocultos i els soldats del sud. Poc a poc aquest noi va desenvolupant poders estranys.
Es una historia realista, molt original, descriu molt l’època mitjana i molt trista amb una barreja d’amor i desig. Al llarg del llibre passen coses impressionants, però no te’n diré cap. A mi m’ha agradat molt, i crec que estaria bé que us el llegíssiu. M’ha sorpres molt el final.
Jordi Núñez Segura 6è "A" Escola Anxaneta

dissabte, 22 de novembre del 2008

El lugar más bonito del mundo


Autora; ANN CAMERON.

EDITORIAL; ALFAGUARA

Aquest llibre parla d’un noi pobre de Guatemala que vivia amb la seva mare a casa de la seva àvia i que a vegades sortia amb la seva mare per les nits a passejar. Un dia es van trobar a un home que tenia la seva pròpia casa però la casa era una habitació i un menjador petit. Aquell home es volia casar amb la mare del nen i així sempre quan anava a passejar amb la seva mare se’l trobaven pel camí.

Voleu continuar la història?
Dons haureu de reservar un llibre del lugar mas bonito del mundo a la biblioteca de l’escola ANXANETA!


Jo recomano aquest llibre per tothom i sobre tot per la gent que li agrada contes de tristesa. És força agradable i fins i tot l’última part del conte perquè es la part més bonica de la història, en canvi, la primera part és de tristesa.

El recomana la

Imane de 6è A de l'escola Anxaneta

dimecres, 12 de novembre del 2008

La fada de l'arc iris



Els nens d'una classe han triat com a nom per tots ells "L'arc de Sant Martí" i amb l'ajuda d'alguns personatges descobreixen... els seus colors, i, posant molta atenció també se n'adonen que sempre apareixen en el mateix ordre, i...


dimarts, 11 de novembre del 2008

Matilda

Aquest és un dels llibres de Roald Dahl més divertits i trencadors. Us el recomanem moltíssim!

dilluns, 3 de novembre del 2008

El talismá de Sitinyho


Editorial: Edelvives, col·lecció Ala delta
Autor: Rafael Llorens


En David és un noi que viatja a l’Àfrica Negra a buscar un talismà que en el seu amic senegalès el faria ser el rei de la tribu. Aviat en David s’adona que aquelles terres estan plenes de costums i personatges misteriosos i que per realitzar tota aquest aventura s’ha de tenir la sang freda.

El recomano perquè és el típic llibre que s’ha d’anar a l’Àfrica Negra per buscar algun objecte que dóna poders sobrenaturals, que et fan complir desitjos...

Aquest llibre té dibuixos en blanc i negre i això fa que et provoqui més calor; jo he suat com un porc: un bon sistema per aprimar-se.

Segons en Martí sóc l’únic de la biblioteca que me l’he llegit i el primer de fer un comentari.


Roger J. 6è B Anxaneta