dijous, 18 de desembre del 2008

LA DONA QUE VA MATAR ELS PEIXOS


AUTOR:Clarice Lispector
LL·LUSTRACIONS:Txell Darné


No m'he pogut aguantar més, encara vaig per la meitat però m'agrada tant que no puc més.
Aquest conte va d'una noia que sempre té animals a casa i explica que aquests animalons no fan mal ni tampoc fàstic. A tothom li fan fàstic però ella intenta que els tinguin més carinyo , i aquests animals són: cuques, rates...
i ja us explicaré el final. Jo de moment us el recomano: m'ha agradat moltíssim.

Maria Canal Clavell
5è B escola Anxaneta

La Serafina s'enamora de dràcula.

Aqest llibre no m'ha agradat gens ! Quasi no he entès res perque sortien noms de personatges i no sabia qui eren aquests personatges. Només he entès que hi havia una festa a una escola d'uns nens.
Nadia Caballero 3r B

dimecres, 17 de desembre del 2008

El zoo d'en Pitus

Autor: Sebastià Sorribes
Il·lustracions: Pilarí Bayés
Editorial: La Galera

El Zoo d’en Pitus tracta d’una associació solidaria per ajudar a en Pitus.
En Pitus està malalt i necessita una operació que s'ha de fer a Suècia perquè allà on estan no hi ha la suficient tecnologia per poder fer l' operació però els seus pares no tenen els diners per anar a Suècia. I així que els seus amics decideixen de fer un Zoo amb tigres, ocells i molts animals més.
Però fer un Zoo no és tan fàcil i es trobaran amb diferents perills.
I si vols saber la continuació hauràs de llegir el llibre.


Joan Fité Galan
5è A Escola Anxaneta

dimarts, 16 de desembre del 2008

EVASIO


Autor: R.A. Montgomery
Editorial: Timun Mas
Col·lecció: Tria la teva aventura

No m´ha agradat gaire perquè són massa llargues les histories bones i les dolentes. El llibre estava en molt mal estat. El llibre va de que ets un dels caps del grup i la teva missió consisteix a sostreure els plans d´invasió Dorat i portar-los al Quarter General Turtalià.
No el recomano.
Christian 5è A Escola Anxaneta

diumenge, 14 de desembre del 2008

Un parell de poemes endevinalla musicals

del llibre d'en Miquel Desclot Poemes amb suc

dijous, 11 de desembre del 2008


Hola soc la Yidian de 3r A

M’he llegit dos llibres i ha sigut molt guai: el primer es deia Inspector Sito i Mai-tinc-po. Parla d’una mòmia desapareguda i parla d’Egipte i l’altra es diu Estrella de la tele que parla de la CAROLINA que surt per la tele i s’ha convertit en una estrella i té unes 60 pàgines. Ha sigut divertit i també misteriós i en una pagina diu SORT QUE TINC VENTILADOR!!!!

Hola, torno a ser en Bermúdez


El vent no bufa i el mar és en calma; busco a la biblioteca del vaixell llibres d'endevinalles i en trobo una que fa referència a un company de viatge. El coneixeu?

Sóc molt àgil i elegant,
sempre em vaga divertir.
Si faig la cort als vaixells
et convido a riure amb mi.

Quan llegeixis l'últim mot
dels darrers versos d'aquí,
trobaràs que déu n'hi do
de com puc ser-ne de fi.

L'heu descobert?
Per cert, el llilbre es diu Endevina, endevinaràs, quin animal seràs i l'ha escrit en Joan Francesc Delgado

Ioio, les bruixes no fan petons


Ioio, les bruixes no fan petons

A mi, no m’ha agradat el llibre per que era molt de competició, d’AMOR i competició entre amigues, i a mi m’agraden més els llibres que no són competitius sinó que són de que cada u té una parella, tenen problemes entre les parelles i després es soluciona i ja està. Però aquest ha estat diferent per mi. En resum, no m’ha agradat.


Marina López Güell
5è A eEcola Anxaneta

dimarts, 9 de desembre del 2008

En Piu camaleó



Autor:Eypro
Editorial: Brúixola

Aquest conte m’ha agradat molt perquè va d’un camaleó quan neix. Quan fa temps que ja ha sortit de l’ou li ensenyen que els camaleons es poden camuflar per caçar animalets.
I quan es fa gran s’enamora d’una una noia molt maca i es posa un llacet al cap i tenen un ou i quan el fillet surt de l’ou li posen Leó.

ÉS UN LLIBRE MOLT DIVERTIT!

Nil Mas 3rB, escola Anxaneta

divendres, 5 de desembre del 2008

Realisme o fantasia?

Amb els nois i noies de 6è hem realitzat un debat sobre què preferíem en els llibres o en les pel·lícules: realisme o fantasia. Hi havia opinions per a tots els gustos però en general la majoria s'inclinava per la fantasia. Us oferim un trosset del debat a 6è B (a 6è A el vídeo no va funcionar)

com veureu tenim pendent de millorar la qualitat de la imatge i del so, però tot arribarà, no patiu!

dimecres, 3 de desembre del 2008

Hem provat de "penjar" l'Anna

L'Anna de 5è ens explica un llibre que va llegir fa temps

En Bermúdez recomana

La col·lecció de l'inspector Sito; un detectiu famosíssim que no seria res sense el seu ajudant, en Mai-tinc-po, un autèntic especialista a resoldre els misteris més difícils. A mi el que més m'agrada són les bajanades d'en Sito: sempre està pensant en menjar! el que m'estranya és que el capità Tronada, el seu cap, encara li encarregui algun assumpte!
Si voleu veure tots els títols de la col·lecció podeu clicar aquí

MANUAL DE DETECTIU

Aquest llibre tracta de tres nois que es diuen Pau, Lluc i Virgi. Aquests nois t‘ensenyen a ser un bon detectiu i arribar a ser un tigre .
T‘ensenyen tots els trucs de detectiu.

Us recomano que el llegiu, m’ha agradat moltíssim
Espero que us agradi.

GERARD SÁNCHEZ MALTAS
4tB Escola Anxaneta

dijous, 27 de novembre del 2008

Ca l‘horror


Va d’un nen que te els seus pares malalts i ha d' anar a viure amb els oncles del seu pare. El noi es diu Eddmun però tots li diuen Eddie i no sap el que li espera perquè els oncles son bojos. Li passen moltes coses fins i tot va a parar en un orfenat. "Ca l’horror" és molt divertit. El final jo me l’esperava molt diferent . Hi ha un tros que posa “si us hi fixeu encara no he dit mentrestant” i després diu “mentrestant” . El tros que menys m’ha agradat a estat quan l’ Eddie estava a l’orfenat de sant Hordi per a orfes agraïts perquè m’avorria una mica.

Sara Martí Juanola

5è B Escola Anxaneta

dimecres, 26 de novembre del 2008

Hola, sóc en Bermúdez.





Sentireu parlar de mi; però de moment seguiu aquest enllaç

http://www.super3.cat/psuper3/sp3Item.jsp?idint=3752&item=media&seccio=media

dimarts, 25 de novembre del 2008

Isona: una nova vida a Ventdelplà


Autora: Laia Aguilar

Va d’una noia que els seus pares tenen problemes i la mare i els fills van a viure a un altre poble. La protagonista es diu Isona, el seu germà Biel la mare Teresa i el pare Damià el novio Martí el pare d’en Martí David la mare Marga i la criada Nuri.
Tots els protagonistes m’han agradat igual.

Tot el llibre està molt bé i és molt divertit perquè t’explica una vida íntima, però hi ha una cosa dolenta: que diu paraules “pornos”.
L’escena més divertida és quan el seu germà, en Biel, li fa la guitza, perquè et recorda el teu germà petit que també ho fa.

És original; jo no m’he llegit cap llibre igual com aquest.
És molt interessant, hi ha dies que estàs clavada llegint. Hi hagut moments inesperats.

A mi m’ha agradat aquest llibre perquè és realista. Agradarà a les persones que els agraden llegir coses que passen a la realitat. A la vida real poden passar coses com aquest llibre perquè a la tele veiem cada dia maltractaments, segrestos, robatoris, etc,...
Et fa veure que la vida de l’humà pot ser molt diferent de la de les altres persones.


Anna Pons 6è A

dilluns, 24 de novembre del 2008

Sorpresa!

Encara no hem nascut com qui diu i ja ens recomanen! Gràcies, escola de la Immaculada Concepció d'Horta. Intentarem estar a l'alçada!
http://blocs.xtec.cat/primariaic/

El suelo del ruiseñor


Autor: Lian hearn
Editorial: Alfaguara
Colecció: Leyendas de los Otori


Es la historia d’un noi a l’edat mitjana, que un dia se’n va al bosc i quan torna al seu poble esta incendiat, troba al seu padrastre mort, comença a córrer i el persegueixen fins que topa amb un home alt i robust que el protegeix. A partir d’aquí comencen una vida junts, en guerra entre clans, que són el: Clan Tohan, clan Otori, Ocultos i els soldats del sud. Poc a poc aquest noi va desenvolupant poders estranys.
Es una historia realista, molt original, descriu molt l’època mitjana i molt trista amb una barreja d’amor i desig. Al llarg del llibre passen coses impressionants, però no te’n diré cap. A mi m’ha agradat molt, i crec que estaria bé que us el llegíssiu. M’ha sorpres molt el final.
Jordi Núñez Segura 6è "A" Escola Anxaneta

dissabte, 22 de novembre del 2008

El lugar más bonito del mundo


Autora; ANN CAMERON.

EDITORIAL; ALFAGUARA

Aquest llibre parla d’un noi pobre de Guatemala que vivia amb la seva mare a casa de la seva àvia i que a vegades sortia amb la seva mare per les nits a passejar. Un dia es van trobar a un home que tenia la seva pròpia casa però la casa era una habitació i un menjador petit. Aquell home es volia casar amb la mare del nen i així sempre quan anava a passejar amb la seva mare se’l trobaven pel camí.

Voleu continuar la història?
Dons haureu de reservar un llibre del lugar mas bonito del mundo a la biblioteca de l’escola ANXANETA!


Jo recomano aquest llibre per tothom i sobre tot per la gent que li agrada contes de tristesa. És força agradable i fins i tot l’última part del conte perquè es la part més bonica de la història, en canvi, la primera part és de tristesa.

El recomana la

Imane de 6è A de l'escola Anxaneta

dimecres, 12 de novembre del 2008

La fada de l'arc iris



Els nens d'una classe han triat com a nom per tots ells "L'arc de Sant Martí" i amb l'ajuda d'alguns personatges descobreixen... els seus colors, i, posant molta atenció també se n'adonen que sempre apareixen en el mateix ordre, i...


dimarts, 11 de novembre del 2008

Matilda

Aquest és un dels llibres de Roald Dahl més divertits i trencadors. Us el recomanem moltíssim!

dilluns, 3 de novembre del 2008

El talismá de Sitinyho


Editorial: Edelvives, col·lecció Ala delta
Autor: Rafael Llorens


En David és un noi que viatja a l’Àfrica Negra a buscar un talismà que en el seu amic senegalès el faria ser el rei de la tribu. Aviat en David s’adona que aquelles terres estan plenes de costums i personatges misteriosos i que per realitzar tota aquest aventura s’ha de tenir la sang freda.

El recomano perquè és el típic llibre que s’ha d’anar a l’Àfrica Negra per buscar algun objecte que dóna poders sobrenaturals, que et fan complir desitjos...

Aquest llibre té dibuixos en blanc i negre i això fa que et provoqui més calor; jo he suat com un porc: un bon sistema per aprimar-se.

Segons en Martí sóc l’únic de la biblioteca que me l’he llegit i el primer de fer un comentari.


Roger J. 6è B Anxaneta