dilluns, 18 de maig del 2009

Fairy Oak: El Secreto De Las Gemelas


Autora: Elisabetta Gnone

Aquest llibre comença en un poble molt llunyà anomenat Verdellano on viuen mags, bruixes, humans sense màgia i les fades que fan de cangur dels nens i nenes del poble. Però això va passar fa més o menys més de 1000 anys. Les protagonistes d’aquest llibre meravellós són dues bessones que es diuen Vainilla i Pervinca. La seva mare es diu Dalia i el seu pare Cícero, la seva tia es diu Lala Tomelilla i per últim la seva fada cangur, la Felí.

Hi ha altres personatges apart dels protagonistes com per exemple:
En Bernie, la Rosi, la Tia Hortensia, la Flox, la Marta, en Vic, en Duff, en Grisam, en Pancracio, l’Adelaida, la Scarlet, la Shirley, etc.

En general aquest llibre és molt maco i està molt ben explicat. Representa que l’explica la Felí. És un llibre que no avorreix gens; no és com d’altres que els deixes a mitges per avorriment. És més aviat original, perquè és el primer llibre llegit per milions i milions de nens que té un argument tan original.

És un llibre molt interessant perquè sempre passen coses i et manté sempre l’atenció.

Aquesta mena d’històries no poden passar a ningú, ja que és un llibre fantàstic. A una família que viu a Vardellano li agafaràs molta mania, la família de l’alcalde, sobretot a la seva filla que va a la classe de la Pervinca i de la Vainilla, sempre està criticant i molestant. En canvi a quatre o a cinc personatges els agafaràs molt de carinyo com a la Flox, a la Pervinca, la Vainilla, la Shirley, en Grisam, la Dalia, en Cícero, la Lala Tomelilla i per últim la Felí.

En general és fàcil de llegir encara que els noms de les fades són molt llargs i difícils de pronunciar com “Felizserassidecirmeloquerras”.

Quan veus els dibuixos veus que són espectaculars perquè estan molt ben fets.

L’autora es diu Elisabetta Gnone i ens vol fer entendre que per molts problemes que tinguem sempre hem de portar-nos bé amb els nostres germans.


Júlia i Raquel 6è A escola anxaneta

1 comentaris:

Anònim ha dit...

holaa jo tmbn e llegit aquest llibre no ma agradat gens adw

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim