dilluns, 9 de març del 2009

La meravellosa medicina d'en Jordi

Dahl, Roald. La meravellosa medicina d'en Jordi. Traducció d' Albert Foix; Il·lustració de Quentin Blake. Barcelona: Empúries, 1986. 110 p. ISBN 84-7596-102-9

Gènere: Humor tètric.
Edat: +8 anys.

Roald Dahl és un dels escriptor més populars del món, i am raó: ja que el seus llibres són sempre sorprenents i divertirs.
Moltes velles són amables i s'ho passen molt bé menjant pastissos de crema. L'àvia d'en Jordi, no: sempre està rondinant i queixant-se, i renya constantment al seu nét. Té els costums gastronòmics més fastigosos del món. És tan horrible i tan antipàtica que en Jordi decideix actuar. Així,`preparà una medicina meravellosa, que produeix uns efectes sorprenents.

És un llibre molt entretingut i emocionat i està emmarcat en la característica manera de relatar que té l'autor. Gràcies a això, fa que t'endinsis en la història i no la deixis mai. Tota aquesta barreja, li sumem les bones il·lustracions, sencilles i en blanc i negre, de Quentin Blake.

Abans de comprar-lo, us recomanem que aneu a la biblioteca i demaneu-lo en préstec. És una bona manera de coneixer al llibre.
Us ho passareu molt bé amb en Jordi, la seva àvia i una medicina que porta a situacions espetarrants.


David, Andrea, Oscar, Ivette, Marc i Yasmine - 6è A - Camí del Mig


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

No us oblideu de signar els vostres comentaris encara que els envieu amb un compte Anònim